Senatorul Georgică Severin a demisionat din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Georgică Severin a anunţat, astăzi dimineaţă, la începutul şedinţei de plen a Senatului, că a demisionat din PDL, urmând să activeze ca independent , fără legătură cu grupul independenţilor existent în acest for legislativ.

"Domnule preşedinte, domnule prim-ministru, domnilor miniştri, doamnelor şi domnilor senatori, anunţ că astăzi mi-am prezentat demisia din PDL. Mă retrag din grupul PDL şi voi acţiona cel puţin pentru o perioadă în continuare ca independent, fără nicio legătură cu actualul grup al independenţilor", a afirmat senatorul Georgică Severin.

El le-a mulţumit tuturor colegilor democrat-liberali, printre care s-a aflat până în acest moment.

Senatorul a spus că declaraţiile, voturile şi atitudinea sa din ultimul an "au fost motivaţia acţiunii" sale. La moţiunea de cenzură dezbătută la finalul sesiunii parlamentare precedente, Georgică Severin a fost unul dintre parlamentarii PDL care a votat în favoarea acesteia.

"Eu am votat pentru moţiune în iunie spunând că nu mă deranjază atât scăderea de salarii şi de pensii propusă, ci lipsa de măsuri economice, pentru că dacă scazi şi cu creezi degeaba. Vă întreb un singur lucru: în ultimele luni aţi aflat de vreo măsură economică care să fi fost implementată de Guvernul Boc şi eu nu am aflat-o?", a afirmat el.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a confirmat, astăzi, înaintea începerii sesiunii extraordinare a Senatului, faptul că senatorul Georgică Severin şi-a depus demisia din partid.

Georgică Severin a fost ales senator în colegiul uninominal 1 din Circumscripţia electorală nr.31 Prahova. În prezent, el este membru al Comisiei pentru egalitate de şanse din Senat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite