Șeful Poliției Române a reacționat după 10 zile: Accidentul de la 2 Mai putea fi evitat. Nu au fost intervenții în favoarea șoferului

0
Publicat:

Accidentul în care au fost uciși doi tineri de un șofer sub influența drogurilor putea fi evitat, a spus șeful Poliției Române. Reacția sa a venit marți, la zece zile de la eveniment.

Benone Matei (centru) este inspectorul general al Poliției Române din mai 2021
Benone Matei (centru) este inspectorul general al Poliției Române din mai 2021

„100% accidentul putea fi evitat”, a declarat şeful Poliţiei Române, Benone Matei, la o conferință de presă organizată marți în Constanța, întrebat dacă accidentul de la 2 Mai putea fi evitat.

Întrebat şi dacă a existat vreo intervenție pentru ca tânărul de 19 ani care a produs accidentul, Vlad Pascu, să fie lăsat în pace de poliţişti, Benone Matei a răspuns: „Este exclus”.

El a participat marți la numirea noului şef interimar al Inspectoratului de Poliție Județean Constanţa, Mădălina Vlangăr, arată romania.europalibera.org. În aceeași conferință de presă, fostul șef al IPJ Constanța, Adrian Glugă, a spus că a solicitat eliberarea din funcţie pentru a se pune la dispoziţia celor care fac verificări legate de accidentul de la 2 Mai.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite