Şase persoane au fost rănite după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe Centura Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două tiruri s-au ciocnit pe Centura Capitalei FOTO Arhivă
Două tiruri s-au ciocnit pe Centura Capitalei FOTO Arhivă

Traficul pe Şoseaua de Centură a Capitalei a fost reluat, în zona Ştefăneşti, după ce tmip de mai multe ore a fost blocat din cauza ciocnirii a două TIR-uri. În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, două dintre ele au fost transportate la spital.

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, între localităţile Otopeni şi Tunari, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

„Precizăm că, se circulă îngreunat, în zona accidentului(kilometrul 2+200 de metri) din cauza numărului mare de autovehicule. Se estimează ca, în aproximativ 30 - 45 de minute traficul să revină la normal”, mai arată Centrul Infotrafic.

UPDATE Noi informaţii arată că numărul răniţilor după accidentul de pe Centura Capitalei este de şase. 

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, patru dintre răniţi au refuzat să fie duşi la spital, primind îngrijiri la faţa locului de la echipajele SMURD, informează News.ro.

Celelalte două persoane au fost preluate cu ambulanţe SMURD şi duse la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi Spitalul Elias din Capitală. Persoana transportată la Spitalul Floreasca are un traumatism cranio-cerebral minor şi contuzii toracice. În cazul persoanei care a fost dusă la Spitalul Elias, din primele investigaţii rezultă că ar fi suferit o fractură la un picior, a precizat Opriţa.

Purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a explicat penru agerpres, că trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre cele două TIR-uri.

"Este vorba despre un accident între două autotrenuri din care au rezultat trei victime. Cele două autotrenuri mergeau unul în spatele celuilalt, s-au lovit din spate", a declarat purtătorul de cuvânt.

La faţa locului s-au deplasat autospeciale de descarcerare precum şi mai multe ambulanţe, pentru a acorda îngrijiri celor răniţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite