FOTO Accident cu 4 morţi în Sibiu. O maşină a intrat în zidul unei case şi apoi s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri seara pe drumul naţional 14, în localitatea sibiană Agârbiciu. Patru bărbaţi au murit.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 14, în localitatea sibiană Agârbiciu. În maşină se aflau patru tineri, care se întorceau de la un bal al bobocilor. Şoferul în vârstă de 21 de ani avea permis din 2014, iar într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod şi apoi s-a oprit în zidul unei case. 

 “Dintr-o data am auzit o bubuitură puternică, aproape am aţipit şi a venit soţul repede, trezeşte-te că a intrat o maşină în casă la noi! În pijamale ne-am uitat pe geam, era deja maşina răsturnată. Soţul a zis să sunăm repede la salvare că poate mai trăieşte cineva. Cred că stâlpii ăştia doi au protejat cât de cât, că la viteza care a fost cred că intra cu zidul exact pe noi”, a povestit Maria Ganea, proprietara casei în care s-a oprit autoturismul. 

image
image

La locul tragediei au ajuns mai multe echipaje de intervenţie, poliţişti, cei de la SMURD dar şi un echipaj de Descarcerare. Din păcate, pentru cei patru tineri aflaţi în autoturism nu s-a mai putut face nimic. 

 “Iniţial am crezut că e vorba de o sigură victimă, ajunşi la faţa locului am constatat că e vorba de patru victime incarcerate, toate decedate în automobilul implicat în accident”, a spus Cătălin Bobar, de la SMURD Copşa Mică. 

image
image

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum. “S-a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţile de drum, astfel încât auto marca Volkswagen îmatriculat provizoiu în judeţul Sibiu, deplasânadu-se dinspre Mediaş spre Sibiu, nu reduce viteza într-o curbă periculoasă la dreapta, părăseşte partea carosabilă şi se loveşte frontal de un cap de pod, apoi se răstoarnă în afara părţii carosabile. Tragic în acest accident rutier este că toţi cei patru au decedat la faţa locului. Toţi sunt tineri de 21-23 de ani, localnici”, a spus subcomisarul Marius Cuciorovschi din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. 

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite