Şantierele din Capitală, verificate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe şantiere din Capitală sunt verificate de poliţişti
Mai multe şantiere din Capitală sunt verificate de poliţişti

Peste 100 de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei fac, miercuri, mai multe controale în Bucureşti, care vizează respectarea legislaţiei în domeniul construcţiilor.

Descinderile au loc după ce, în urmă cu aproape o lună, un bloc din sectorul 5, construit ilegal, a fost distrus de un incendiu, lăsând pe drumuri zeci de familii. 

Concret, descinderile poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au loc la 18 şantiere. Două dintre locaţiile vizate sunt pe  strada Prahova nr.7, din sectorul 1, Bulevardul Metalurgiei nr. 130 D, din sectorul 4, precum şi strada Gura Caliţei, strada Gura Siriului, strada Gura Făgetului, toate din sectorul 3. 

Poliţiştii verifică legalitatea funcţionării acestor şantiere, dacă muncitorii au contracte de muncă, dacă există autorizaţiile necesare pentru funcţionarea societăţilor care îşi desfăşoară activitatea pe şantierele respective, dacă sunt respectate normele legale din domeniul construcţiilor. 

La controale participă şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Antifraudă Fiscală, din cadrul ANAF, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite