Salvamont România: 28 de apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore - cele mai multe, din Braşov şi Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispeceratul Naţional Salvamont a primit în ultimele 24 de ore 28 de apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind din judeţele Gorj şi Braşov. Salvamontiştii au avut alte 15 intervenţii în urma unor alarmări primite direct în dispeceratele locale Salvamont.

Salvamont România anunţă, marţi dimineaţă, că în ultimele 24 de ore la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit şi transferat către echipele Salvamont 28 apeluri de urgenţă: 8 apeluri pentru Salvamont Gorj, 7 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 5 apeluri pentru Salvamont Predeal, două apeluri pentru Salvamont Buşteni, două apeluri pentru Salvamont Lupeni, un apel pentru Salvamont Bihor, un apel pentru Salvamont Albă, un apel pentru Salvamont Azuga şi un apel pentru Salvamont Borşa - Maramureş. 

De asemenea, salvamontiştii au avut peste 15 intervenţii în urma unor alarmări primite direct în dispeceratele locale Salvamont. 

Prin Dispeceratul Naţional Salvamont s-au mai primit şi 28 apeluri prin care se solicitau informaţii privind starea pârtiilor şi a traseelor montane.  

Şi marţi, peste 500 de salvamontişti sunt pregătiţi să intervină la peste 80 de baze, posturi şi cabinete medicale Salvamont , precum şi în zonele de practicare a sporturilor de iarnă. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite