Descinderi la traficanţi de droguri din Ialomiţa. Poliţia a confiscat cocaină şi un pistol cu glonţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pisol cu glonţ, confiscat de la traficanţi FOTO Poliţia Română
Un pisol cu glonţ, confiscat de la traficanţi FOTO Poliţia Română

Poliţiştii de la Combatere a Criminalităţii Organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Ialomiţa au efectuat descins marţi, 19 aprilie, în municipiul Feteşti şi comunele Vlădeni şi Borduşani, Ialomiţa, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Au fost puse în executare două mandate de aducere.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate aproximativ 40 de grame de cocaină, două cântare electronice de mare precizie, un pistol cu glonţ, cu două încărcătoare şi amortizor, 12 cartuşe, precum şi un pistol tip airsoft.

Totodată, au mai fost indisponibilizate 5 telefoane mobile, 2.250 de euro şi 1.600 de lei. 

Conform Poliţiei Române, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cursul zilei de miercuri, 20 aprilie, aceasta va fi prezentată magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi, au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Kievul a primit avioane şi piese pentru aeronave. Rusia oferă un nou armistiţiu în Mariupol dacă ucrainenii se predau

Mariupol: Regimentul Azov contraatacă, ruşii folosesc bombardiere strategice

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite