Român din Spania, violator în serie. Îşi anihila victimele, le filma, apoi le trimitea videoclipurile sexuale cu text şi muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul de 37 de ani este acuzat de comiterea a cinci violuri FOTO stiridiaspora.ro
Românul de 37 de ani este acuzat de comiterea a cinci violuri FOTO stiridiaspora.ro

Un român, în vârstă de 37 de ani, tată a doi copii, riscă 29 de ani de închisoare în Spania pentru că a agresat sexual mai multe femei. Numit „violatorul în serie din Guipuzcoa“, acesta trimitea videoclipuri cu abuzurile sexuale la care îşi supunea victimele, majoritatea românce, rude ale colegilor săi de serviciu.

Un proces penal care se desfăşoară în aceste zile în Spania stârneşte un interes deosebit în rândul opiniei publice. Un bărbat de 37 de ani din România, G.G.C., tată a doi copii, este acuzat de cinci violuri comise între 2012 şi 2019. 

Audierile au scos la iveală cruzimea cu care individul  a acţionat atât în timpul comiterii faptelor, dar şi ulterior. De pildă, după ce a violat o femeie pe 1 ianuarie 2015 în oraşul Lasarte-Oria, agresorul sexual i-a trimis victimei un videoclip editat al violului, cu muzică şi text, scrie stiridiaspora.ro.

Poliţiştii spanioli au confiscat din casa românului un laptop, precum şi mai multe stickuri de memorie, care conţineau documente grafice şi audiovizuale ale violurilor. După ce au analizat imaginile, anchetatorii au identificat alte patru femei pe care acesta le-a agresat în mai multe rânduri şi care nu figurau în dosarele de anchetă. Ulterior, s-a descoperit că o femeie a fost abuzată sexual de 11 ori. În urma audierii victimelor şi a vizionării imaginilor filmate chiar de violator, s-a stabilit că individul adormea victimele cu o substanţă sedativă înainte să le agreseze sexual. 

"Erau inconştiente, ca şi cum ar fi dormit", spun anchetatorii.

Poliţia spaniolă a stabilit că cea mai mare parte a victimelor violatorului în serie erau românce, fiind rude ale colegilor săi de serviciu.

Atacuri în plină stradă

Potrivit rechizitoriului, una dintre agresiunile comise de român a avut loc pe 12 august 2012, când acesta s-a apropiat de o femeie pe o stradă din oraşul spaniol Andoain, i-a pulverizat spray cu piper în ochi şi a aruncat-o la pământ. Fata a început să ţipe, dar individului nu i-a păsat, chiar dacă agresiunea sexuală se producea în timpul zilei într-o zonă publică.

Românul a abuzat-o sexual în plină stradă, iar victima a scăpat din mâinile individului doar după ce i-a spus că are SIDA. O lună mai târziu, bărbatul a atacat din nou. A lovit o fată cu pumnul în faţă într-o zonă mai puţin circulată a autostrăzii din zona localităţii Tolosa. Victima s-a luptat cu agresorul şi a reuşit în cele din urmă să scape cu fuga.

Pe 22 septembrie 2013, românul a recidivat. A agresat sexual pe stradă o femeie din oraşul Anoeta, după ce în prealabil a adus-o în stare de inconştienţă cu o batistă înbibată cu o substanţă sedativă, spun anchetatorii.   

Judecat şi într-un alt proces de viol

Procuratura spaniolă cere acum condamnarea românului la 29 de ani de închisoare pentru comiterea a cinci violuri. Bărbatul de 37 de ani este judecat în paralel într-un alt proces de viol. Fapta a avut loc într-un pasaj din localitatea spaniolă Lasarte-Oria după scenariul amintit anterior. 

Românul a urmărit o localnică, iar în pasajul menţionat a atacat-o şi a adus-o în stare de inconştienţă, punându-I la gură şi nas o cârpă impregnată cu o substanţă sedativă, iar apoi a violat-o. Procurorii au cerut în acest caz o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fată violată de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

Violatorul în serie ce părea de neoprit. Judecătorii l-au pedepsit exemplar pentru ce le-a făcut victimelor

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite