Relaţiile comerciale ale firmelor lui Sebastian Ghiţă cu SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firmele controlate de Sebastian Ghiţă au derulat mai multe contracte cu SRI
Firmele controlate de Sebastian Ghiţă au derulat mai multe contracte cu SRI

Sebastian Ghiţă are legături strânse cu serviciile de informaţii, cel puţin din punct de vedere economic. România Curată a dezvăluit conexiunile de afaceri ale deputatului cu Serviciul Român de Informaţii.

În 22 iunie 2007, Institutul pentru Tehnologii Avansate al SRI a atribuit un contract de 96.887 lei firmei Asesoft Smart SRL, a lui Sebastian Ghiţă, scrie România Curată.

Pe 8 ianuarie 2008, Asesoft International SA a primit de la Directoratul de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul SRI (UM 0296 Bucureşti), structură subordonată la acel moment generalului Dumitru Zamfir, directorul adjunct al SRI, un contract de 4.939.758 lei pentru furnizare de materiale si echipamente de retea, software si tehnica de calcul.

În iulie 2010, Asesoft International SA a încheiat un alt contract cu UM 0296, în valoare de 412.128 lei.

În septembrie 2011, firma Security Global Consulting SRL, cu sediul în apartamentul fiicei generalului SRI Dumitru Zamfir şi având ca asociaţi doi ofiţeri SRI retraşi din activitate, s-a asociat cu firmele lui Sebastian Ghiţă (2K Telecom SRL şi Teamnet International SA), înfiinţând împreună societatea Penta Group TSM.

În decembrie 2011, firma lui Ghiţă, Teamnet, împreună cu Security Global Consulting SRK au înfiinţat încă o firmă, Logical Integrated Systems SRL, care a creat softuri la comandă în valoare de 6.448.545 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite