Record de viteză: un şofer a fost prins când conducea cu 240 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost amendat cu 720 de lei FOTO Adevărul
Tânărul a fost amendat cu 720 de lei FOTO Adevărul

Un bărbat din Bucureşti care a fost prins de poliţiştii rutieri pe Autostrada Transilvania în timp ce conducea cu 240 de kilometri pe oră a rămas fără permis şi a primit o amendă de 720 de lei.

Bărbatul, în vârstă de 33 ani, din Bucureşti a fost depistat de poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania în jurul orei 11.20, la kilometrul 15+500, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, aparatul radar înregistrând o viteză a maşinii conduse de acesta de 240 de kilometri pe oră, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În urmă cu o zi, tot pe Autostrada Transilvania, un tânăr de 19 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins de poliţiştii rutieri circulând cu 203 kilometri pe oră. Tânărul a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile şi a primit o amendă de 720 de lei.

Potrivit Poliţiei, tânărul avea permis de conducere din luna iunie.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite