Primarul PSD din Mioveni, dus la audieri de DNA după ce a cerut mită 30.000 de euro. Procurorii i-au făcut percheziții acasă SURSE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Georgescu ar fi fost prins în flagrant în timp ce restituia 10.000 de euro, avans dintr-o mita de 30.000 de euro cerută pentru angajarea unui medic la spitalul din Mioveni.

Ion Georgescu, primarul din Mioveni
Ion Georgescu, primarul din Mioveni

Ion Georgescu, primarul PSD din Mioveni, a fost dus la audieri la sediul DNA Pitești în seara zilei de miercuri 4 octombrie. Surse judiciare au precizat pentru ”Adevărul” că deocamdată nu s-a luat vreo măsură împotriva primarului de la Mioveni.

Potrivit unor surse judiciare, Georgescu este acuzat de procurori că a cerut 30.000 de euro mită pentru a angaja un medic la spitalul din Mioveni, primul spital de stat construit de la zero în România după Revoluție.

El a primit zilele trecute o parte din bani, 10.000 de euro, dar nu s-a mai putut ține de cuvânt față de medic și miercuri seara a convenit cu cadrul medical să-i restituie banii. Procurorii DNA au intrat pe fir și au efectuat percheziții în casa primarului.

Ion Georgescu este primar la Mioveni din 2006.

Managerul spitalului este chiar ginerele primarului

Noul spital din Mioveni, unde urma să se facă angajarea, este manageriat chiar de ginerele primarului Ion Georgescu.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite