Preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, a fost condamnat astăzi de Curtea Supremă la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a fost găsit vinovat de dare de mită şi acte de comerţ ilegale. Decizia poate fi contestată la Completul de 5 judecători.

Deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu, a fost trimis în judecată pentru dare de mită şi acte de comerţ ilegale în urma unei achete derulate de procurorii anticorupţie. Anchetatorii spun că parlamentarul de Argeş ar fi promis suma de 10.000 de lei unui funcţionar public pentru ca acesta să nu ridice obiecţii la o lucrare prost făcută.

În cursul anului trecut, Cătălin Rădulescu i-ar fi oferit unui funcţionar public suma de 10.000 de lei pentru ca acesta să semneze un proces-verbal pentru recepţia unei lucrări de reabilitare a unui drum.
Dacă angajatul statului ar fi semnalat lucrările de construcţie realizate cu erori, firma pe care ar fi ajutat-o Cătălin Rădulescu ar fi pierdut 50.000 de lei.
Deputatul va fi judecat aşadar de instanţa supremă pentru dare de mită, dar şi pentru că a continuat să conducă şi să administreze o societate comercială din Piteşti, ceea ce este interzis prin lege, dat fiind că el este parlamentar în funcţie.
 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite