Poliţistul atacat cu sabia ar putea rămâne cu sechele pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a rămas paralizat
Agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a rămas paralizat

Agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, tăiat cu sabia de un interlop în timpul unei descinderi, a rămas paralizat pe partea stângă şi încă nu poate să vadă, cu niciun ochi.

Medicii, care speră totuşi să îl recupereze şi vor mai face cel puţin 6 luni de zile exerciţii cu el, nu exclud însă ca poliţistul să rămână cu sechele pe viaţă. După ce timp de câteva zile a fost ţinut în viaţă de aparate, poliţistul sucevean se simte acum mai bine.

Nu mai are nevoie de aparate pentru a putea respira, iar medicii sunt mulţumiţi şi de evoluţia neurologică, mai ales că poliţistul a vorbit atât cu familia, cât şi cu medicii.

 Agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în comă indusă, în urmă cu o săptămână. Avea leziuni grave la cap, după ce a fost lovit cu o sabie de un interlop, iar medicii au fost nevoiţi să îl opereze de două ori pe creier.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, vine cu precizări despre evoluţia stării de sănătate a poliţistului Dan Ciprian Sfichi, lovit în cap cu sabia de un interlop.

„Am primit un mesaj de la domnul doctor Ciuhodaru, îmi transmite în mod constant informaţii despre starea lui Ciprian (Dan Ciprian Sfichi — n.r.), mi se transmitea că vorbeşte şi respiră singur. Evoluţia este bună, l-am revăzut şi eu de curând, i-am strâns mâna, încă era intubat, însă înţelegea tot ce spun şi mi-a confirmat că va rămâne în continuare un luptător şi va fi puternic”, a spus Carmen Dan, potrivit Agerpres.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite