Poliția Română joacă în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția Română va participa într-un serial ce va debuta pe 14 noiembrie pe AXN și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor.   

politia romana joacă în filme FOTO Facebook jpg

Patru echipe din cadrul Poliției Române se vor confrunta cu cele mai interesante cazuri și vor interveni acolo unde legea și ordinea nu sunt respectate: de la persoane dispărute, violență domestică, tulburări ale ordinii și liniștii publice și incidente în trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude. O să aveți parte de cele mai interesante misiuni și situații în care un polițist se poate afla în timpul programului de muncă”, a transmis Poliția Română pe pagina de Facebook. 

Scopul participării Poliției Române la realizarea acestui serial îl reprezintă promovarea activității și pregătirii profesionale a polițiștilor români, informarea corectă a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile lor, dar și pentru pregătirea antiinfracțională a acestora.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite