Poliţia cere ajutorul cetăţenilor. Un tâlhar periculos este căutat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 17 ianuarie, bărbatul ar fi furat o pereche de cercei în valoarea de 2.500 de lei
Pe 17 ianuarie, bărbatul ar fi furat o pereche de cercei în valoarea de 2.500 de lei

Un tâlhar periculos este căutat de poliţiştii bucureşteni după ce în decembrie 2015 ar fi atacat mai multe femei în mijloacele de transport în comun. Bărbatul le smulgea victimelor cerceii din urechi. Poliţia a făcut publică imaginea acestuia şi cere ajutorul cetăţenilor pentru capturarea lui.

Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor pentru prinderea unui bărbat care a fost surprins pe 17 decembrie 2015 de camerele de luat vederi dintr-un autobuz, la scurt timp după săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, într-un mijloc de transport în comun din sectorul 5.

Incidentul s-a petrecut în autobuzul 173, în zona Pieţei Chirigiu, când bărbatul i-a smuls unei femei o pereche de cercei în valoarea de 2.500 de lei.

Poliţiştii precizează că bărbatul mai este suspectat că, tot în luna decembrie, ar fi furat cerceii unei femei care circula cu troleibuzul 69.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

hot talhar
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite