Plângerea Elenei Udrea împotriva generalului Coldea de la SRI a fost clasată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea l-a reclamat pe generalul Florian Coldea de la SRI FOTO Mediafax COLAJ Adevărul
Elena Udrea l-a reclamat pe generalul Florian Coldea de la SRI FOTO Mediafax COLAJ Adevărul

Dosarul penal deschis de procurorii DNA după ce Elena Udrea l-a reclamat pe adjunctul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Florian Coldea, a fost clasat.

Procurorii spun că fostul ministru al turismului a reclamat fapte care nu au corespondent în realitate, iar acuzaţiile aduse sunt generice.

Din denunţ nu reies indicii că s-ar fi comis vreo infracţiune. Surse judiciare spun că Dorin Cocoş şi omul de afaceri Nicolae Dumitru au fost audiaţi şi au infirmat acuzaţiile fostului ministru.

Deputatul anunţa, la sfârşitul lunii ianuarie, că a depus un denunţ împotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea, în care vorbea şi despre şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

La numai 48 de ore după ce DNA a pus-o sub acuzare, Elena Udrea a atacat vehement serviciile de informaţii, ba chiar a lansat atacuri şi la adresa procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. În toate intervenţiile sale, Elena Udrea a repetat, aproape obsesiv, că Florian Coldea, care la acea dată era director interimar al SRI, după demisia lui George Maior, se află în spatele dosarelor sale, deşi SRI a fost condus din 2006 şi până în urmă cu câteva zile de George Maior.

Fosta şefă a Cancelariei Prezidenţiale a povestit, într-un interviu pentru hotnews.ro, că fostul său soţ, Dorin Cocoş, aflat acum în arest, se întâlnea cu actualul director interimar al SRI, Florian Coldea, direct la sediul instituţiei. „Ştiam că (n.r.- Dorin Cocoş) sâmbăta, duminica, mergea la SRI. Nu, nu  l-am întrebat ce caută, pentru că îmi imaginam că se duce, clar, să vorbească cu oamenii de acolo, că nu cred că se ducea să tundă iarba din curtea SRI-ului. Acuma, doar ideea că vorbeşti cu şefii SRI, cu generalul Coldea, cu George Maior, şi nu-mi spui – evident că vorbeşti nişte lucruri care ţin de voi: de bărbaţi, de business, de ce-oţi vorbi voi acolo“, a spus Elena Udrea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite