Peste 70 de maşini blocate pe mai multe drumuri din Tulcea. Salvatorii încearcă să ofere ajutorul necesar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 70 de maşini în care s-ar afla 51 de persoane sunt blocate pe mai multe drumuri din judeţul Tulcea, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Foto: ISU
Foto: ISU

"În aceste momente, salvatorii IGSU, alături de celelalte structuri de intervenţie ale MAI şi cu sprijinul Direcţiilor Regionale de Drumuri şi Poduri, depun toate eforturile pentru a ajunge la 68 de autoturisme blocate pe mai multe tronsoane de drumuri din judeţul Tulcea, ca urmare a manifestărilor meteorologice. Din primele informaţii, la locaţiile unde a fost solicitată intervenţia pompierilor, s-ar afla şi 51 de persoane, la care echipajele de intervenţie îşi creează drum pentru a ajunge, urmând ca acestea să fie preluate şi adăpostite în locuri sigure, în situaţia în care nu se va putea realiza deblocarea autoturismelor", precizează DSU într-un comunicat de presă transmis duminică seară.

Sursa citată menţionează că forţele de intervenţie ale ISU Tulcea au fost suplimentate cu o şenilată de la ISU Galaţi, o şenilată de la ISU Vrancea, o şenilată de la ISU Buzău, o autofreză de la ISU Vaslui şi o autofreză de la ISU Bacău.

Potrivit DSU, în zona afectată semnalul GSM este aproape inexistent, şi comunicarea cu solicitanţii se face cu dificultate. "De asemenea, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Constanţa, în colaborare cu structurile de poliţie şi jandarmerie ale MAI şi cu angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, intervin în judeţul Constanţa, pentru deblocarea a zece autoturisme blocate între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu şi alte zece auto, posibil abandonate, între localităţile Nazarcea şi Ovidiu", se mai arată în comunicat. Intervenţiile sunt în dinamică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite