Peste 1500 de poliţişti rutieri, cu ochii pe şoferi în duminica Floriilor. 295 de radare pe principalele drumuri naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.500 de poliţişti rutieri vor fi prezenţi, în duminica Floriilor, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea accidentelor, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).Peste 200 de aparate radare îi vor monitoriza pe şoferi.


Poliţiştii de la Rutieră vor acţiona cu aproape 700 de maşini şi 295 de aparate radar, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente.

Pentru prevenirea incendiilor sau stingerea acestora, în special la lăcaşurile de cult, vor fi pregătiţi să intervină aproximativ 6.900 pompieri şi lucrători din structurile pentru situaţii de urgenţă, inclusiv medici ai SMURD.

În total, la nivel naţional, „peste 28.300 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri vor fi implicaţi în misiuni ce vizează menţinerea şi asigurarea ordinii publice, fluidizarea traficului rutier şi a traficului în punctele de frontieră, precum şi prevenirea incendiilor“, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Interne.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite