O persoană rănită şi alte aproximativ 25 evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la un bloc din Piteşti FOTO captură Youtube
Incendiu la un bloc din Piteşti FOTO captură Youtube

O persoană a fost rănită, având arsuri superficiale pe faţă şi mâini, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul acesteia situat la etajul şase al unui bloc din Piteşti. Aproximativ 25 de locatari au fost evacuaţi de pompieri.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 20.00, într-un apartament situat la etajul şase al unui bloc din Piteşti, judeţul Argeş.

Un bărbat care se afla în locuinţă a suferit arsuri superficiale şi a fost transportat la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure.

”Incendiul a izbucnit la etajul şase, într-un apartament în care se afla un bărbat de aproximativ 60 de ani care a suferit arsuri superficiale pe faţă şi membrele superioare. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital”, a declarat, pentru News.ro, Mădălina Epure.

Conform sursei citate, aproximativ 25 de locatari au fost evacuaţi de pompieri, în timp ce ceilalţi au ieşit singuri afară.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială cu scară, două ambulanţe SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauze a izbucnit incendiul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite