O maşină a Administraţiei Penitenciarelor, implicată într-un accident produs în Capitală. Doi copii şi mama lor au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs marţi dimineaţă FOTO Arhivă Adevărul
Accidentul s-a produs marţi dimineaţă FOTO Arhivă Adevărul

O femeie şi copiii acesteia, în vârstă de 3 şi 5 ani, au fost transportaţi la spital, marţi, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară a Administraţiei Penitenciarelor la intersecţia. Incidentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Ferdinand cu Şoseaua Mihai Bravu.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, incidentul a avut loc după ce şoferul unui Ford Tranzit al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a fost implicat într-o tamponare la intersecţia Bulevardului Ferdinand cu Şoseaua Mihai Bravu.

Şoferul, care transporta un câine din rasa Labrador al ANP, a intrat cu autoturismul de serviciu într-o maşină în care se aflau doi copii de 3 şi 5 ani şi părinţii acestora.

În urma impactului, femeia a fost rănită la picior, iar cei doi copii, deşi nu au suferit răni vizibile, au fost transportaţi la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă şi au declanşat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite