O femeie de 40 de ani, găsită moartă într-un canal din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni a fost găsită moartă de poliţiştii bucureşteni într-un canal de termoficare din zona Calea 13 Septembrie. Femeia avea aproximativ 40-50 de ani, cadavrul fiind transportat la INML, pentru necropsie. Anchetatorii vor face vineri o reconstituire în acest caz.

„Având în vederea starea avansată de putrefacţie a cadavrului, ancheta s-a bazat într-o proporţie covârşitoare pe investigaţii şi audieri. Din datele obţinute, în zona respectivă se adăpostiseră mai multe persoane, şi anume două femei şi un bărbat dar care, premergător descoperirii cadavrului nu au mai fost văzute”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Potrivit anchetatorilor, în zona respectivă se adăpostiseră mai multe persoane, respectiv un bărbat şi două femei care, premergător descoperirii cadavrului nu au mai fost văzute. 

După ce au identificat-o pe femeia decedată, anchetatorii i-au depistat şi pe bărbatul şi pe femeia care erau în anturajul ei. 

Concret, pe 21 februarie, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 42 de ani le-a lovit în mod repetat pe ambele femei cu obiecte contondente. Ulterior, una dintre femei a decedat iar cealaltă a suferit mai multe leziuni. Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite