Nicolae al României este din nou tată. Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai, regele României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa mai au o fetiţă, născută în noiembrie 2020 FOTO: arhiva personală
Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa mai au o fetiţă, născută în noiembrie 2020 FOTO: arhiva personală

Nicolae al României a devenit din nou tată. În dimineaţa zilei de vineri 15 aprilie, soţia sa Alina-Maria a dat naştere la maternitatea Polizu din Capitală unui băieţel ce poartă numele ilustrului său străbunic, Regele Mihai I.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a ţinut să împărtăşească fericita veste pe pagina sa de Facebook.

”Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României.

Nepotul Regelui Mihai şi Alina-Maria, soţia sa, mai au o fetiţă, pe Maria-Alexandra, născută pe 7 noiembrie 2020, tot la Spitalul Polizu din Capitală. Nicolae al României a anunţat pe 5 decembrie 2021 că va deveni din nou tată.

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder acum mai bine de trei ani şi jumătate, pe 30 septembrie 2018, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, la nuntă participând 200 de invitaţi.

Vă mai recomandăm şi:

EXCLUSIV Nicolae al României: „Familia Regală trebuie să aibă deschidere pentru reconciliere, nu pentru noi, ci pentru viitorul ţării”

Regele Mihai I, un veac de singurătate. Zece momente-cheie din viaţa ultimului suveran al României


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite