Narcis Neaga, numit în funcţia de director al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR) l-a numit pe Narcis Neaga în funcţia de director general al CNIR, au anunţat, vineri, surse din domeniul transporturilor, citate de Agerpres.

Narcis Neaga a fost director general al Companiei Naţionale de Administrare a Drumurilor Naţionale din România (CNADNR), care a fost reorganizată în 2016, sub Guvernul tehnocrat, şi redenumită Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Prin aceeaşi ordonanţă de urgenţă a fost înfiinţată Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR), o companie distinctă ce se ocupă de proiectele de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier, mai scrie Agerpres.

Neaga a fost cercetat de DNA într-un dosar penal care avea ca obiect autostrada Sibiu - Orăştie. Pe 2 martie 2018, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis clasarea dosarului care îl privea pe Narcis Neaga, cauză în care a fost cercetat pentru abuz în serviciu în legătură cu un contract privind autostrada Sibiu - Orăştie, pe motiv că faptele nu sunt prevăzute în legea penală, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite