Moș Crăciun a plecat în lume. Vedeți în timp real unde este sania zburătoare. Poliția de Frontieră a raportat intrarea lui în România VIDEO

0
Publicat:

De Ajun, Moș Crăciun este foarte matinal și a plecat cu noaptea în cap și cu milioane de cadouri, în sania sa, pentru a ajunge la toți copiii de pe glob. Poliția de Frontieră a raportat intrarea lui în România.

Moș Crăciun e ca de obicei foarte matinal FOTO Flying Magazine
Moș Crăciun e ca de obicei foarte matinal FOTO Flying Magazine

Aplicația flightradar24.com, ce monitorizează toate zborurile de pe planetă în timp real, se ocupă bineînțeles – cu o secțiune jucăușă - și de cel mai important zbor din an, cel al lui Moș Crăciun, care are o sanie specială, cu reni zburători cu autonomie foarte mare, ce o depășește pe cea a avioanelor Boeing și Airbus.

Conform cunoscutei aplicații, Moș Crăciun a plecat de la Polul Nord în jurul orei trei dimineața, ora României, și a fost deja foarte harnic, alături bineînțeles de echipa sa de spiriduși-distribuitori de cadouri. 

La ora 10 (ora României), sania lui Moș Crăciun, al cărei cod de identificare pe radare este „HoHoHo“, era la mai puțin de 1.000 de kilometri de coasta de est a Australiei. 

Cel mai probabil, la aterizarea în Australia, Moș Crăciun își va lua pentru perioada escalei în țara cangurilor un costum special de vară pentru a face față temperaturilor ridicate și a nu avea probleme cu insolația în cea mai importantă zi din an.

În cazul în care zborurile merg conform graficului stabilit de Moș Crăciun cu multe luni înainte, iar renii și spiridușii nu cer pauze dese de alimentare culinară, sania arhiplină de cadouri ar trebui să ajungă în România în cursul după-amiezii de sâmbătă, 24 decembrie. 

Poliția de Frontieră spune că Moș Crăciun e deja în România

Poliția de Frontieră din România are însă propriile surse de monitorizare și alte instrumente GPS.

În dimineața zilei de sâmbătă, 24 decembrie, în jurul orei 7.27, ofițerii de la Garda de Coastă din Constanța au anunțat că Moș Crăciun a intrat deja în România pe la Vama Negru-Vodă din Constanța. Ei au prezentat și dovezi în acest sens.

Conform imaginilor postate pe YouTube de către Poliția de Frontieră, Moș Crăciun a intrat în țara noastră cu un ATV la care avea atașată o sanie cu un portbagaj imens, pentru a încăpea toate cadourile cerute de copiii români.

El a arătat la granița României pașaportul oficial pentru ca formalitățile vamale de intrare să decurgă nu cu viteza sunetului, ci mai repede, cu viteza... saniei lui Moș Crăciun. 

Moș Crăciun a primit fără probleme viza de intrare în România.

Însă, cum aplicația Flight Radar 24 are alte date, conform cărora Moș Crăciun s-ar afla la peste 12.000 de kilometri de România, în emisfera sudică, poate că nu ar fi rău ca sania ce a fost lăsată să intre în România pe la Vama Negru-Vodă să fie verificată de mai multe filtre, pentru a vedea ca nu cumva Moș Crăciunul aflat pe ATV să nu fie vreun spiriduș trimis special de Moș Crăciun.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite