Premiu în Orășelul lui Moș Crăciun. Videoproiector pentru școala din Galați care va decora pentru cel mai frumos brad

0
Publicat:

Concursul a fost lansat de Primăria Galați, fiind invitate să participe școlile și liceele din oraș. Un număr de 35 de brazi au fost împodobiți, iar la final vor fi donați familiilor cu posibilități materiale limitate.

Concurs de împodobit brazi în Galați FOTO: Primăria Galați
Concurs de împodobit brazi în Galați FOTO: Primăria Galați

Potrivit Primăriei Galați, la concursul de împodobit brazii, din „Orășelul lui Moș Crăciun” s-au înscris 35 de școli. Pomii de Crăciun au fost numerotați și împodobiți pe o tematică aleasă de fiecare unitate de învățământ. Decorațiunile au fost aduse de fiecare școală participantă la concurs, fiind  acceptate numai acelea care nu necesită alimentare la o sursă de energie electrică. Publicul prezent în cadrul evenimentului va desemna cel mai frumos brad de Crăciun.

„Unitatea de învățământ câștigătoare va primi un videoproiector și un ecran pentru videoproiector ce vor rămâne în dotarea școli”, a transmis Primăria Galați.

Între 12-19 decembrie are jurizarea concursului de către public. Pe 20-21 decembrie va avea loc departajarea și acordarea premiului, iar pe 19-24 decembrie brazii împodobiți vor fi donați unor cazuri speciale. 

Orășelul lui Moș Crăciun este locul unde vizitatorii - și cei mici, și cei mari - se pot bucura de sărbătorile de iarnă într-o atmosferă magică, până pe 7 ianuarie 2023. Intrarea în „oraşul magic” se realizează pe sub o arcadă cu „praf de stele”, iar vizitatorii sunt întâmpinați de renii lui Moş Crăciun. În 17 decembrie, Moș Crăciun sosește în oraș. 

„Vor fi numeroase momente distractive, daruri de sărbători, patinoar în aer liber, gustări tradiționale, colinde, Atelierul lui Moș Crăciun, carusel, maşinuţe electrice, concurs de împodobit brazii, jocuri interactive și multe alte surprize”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Galați. 

Brad Engineering, la Universitatea din Galați 

O expoziție de brazi neconvenţionali creați de echipe de studenţi de la Universitatea „Dunărea de Jos” Galați va avea loc miercuri, 14 decembrie, de la ora 14.00. Festivitatea de premiere a concursului Brad Engineering, organizat de Facultatea de Inginerie, va avea loc în holul corpului D.

„Sunt înscriși în concurs 31 de brazi, realizați atât de elevi, cât și de studenți”, au transmis reprezentanții Universității.

Concursul Brad Engineering presupune parcurgerea a două etape: realizarea şi expunerea brazilor neconvenţionali şi vânzarea exponatelor. 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite