Modul de operare al criminalului din Constanța. Cum și-a ucis „Șacalul” victimele, ajutat de concubina și fiul acesteia

0
Publicat:

Două femei tinere au fost găsite moarte, una pe un câmp între localitățile Mihai Viteazu și Sinoie, iar alta într-un apartament din Mamaia. Principalul suspect, supranumit „Șacalul”, și concubina acestuia au fost reținuți de procurori, după audieri. 

Călăul celor două victime, săltat din spital FOTO: Observator
Călăul celor două victime, săltat din spital FOTO: Observator

Potrivit anchetatorilor, „Șacalul” este acuzat că a ucis cu sânge rece două femei cu scopul de a le fura mașinile de lux. El a fost ajutat în tot acest timp de partenera sa, care s-ar fi folosit inclusiv de propriul copil pentru a șterge urmele. 

Cele două femei fie au fost otrăvite sau li s-a dat o supradoză de droguri. 

Una dintre femeile ucise este Denisa Iana, tânăra mamă din Timișoara, de 28 de ani, dată dispărută de familie, în urmă cu două săptămâni.

„A plecat mult prea devreme și mult prea tânără, lăsând în urmă numai tristeţe, durere, o familie îndurerată și copilașul ei pe care l-a iubit enorm. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul, iar de acolo de sus sa aibă grijă de copilașul ei așa cum a avut mereu! Lumină veșnică și drum lin către cer, frumoasa noastră Denisa”, au scris cei care au cunoscut-o pe Denisa, pe Facebook.

Denisa era mama unui copil de cinci ani FOTO: FB
Denisa era mama unui copil de cinci ani FOTO: FB

Cea de-a doua victimă este Delia Avram, în vârstă de 34 de ani. Ea fusese dată dispărută de către familie pe data de 12 iulie. Aceasta plecase din localitatea Greci,  la Constanța, iar de pe data de 2 iulie nu a mai putut fi contactată.

Delia  a fost dată dispărută FOTO: Poliția Română
Delia a fost dată dispărută FOTO: Poliția Română

Bijuteriile Denisei, găsite în apartamentului „călăului”

Nicolas Mitrea, care-și spune „Șacalu” a fost reținut, după ce a făcut accident cu maşina Denisei. Poliţiştii au făcut două percheziţii în locuința acestuia şi au ridicat mai multe probe, printre care și bijuterii care aparțin Denisei.

Polițiștii l-au săltat direct din spital și l-au dus la percheziții pe targă. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți, 10 septembrie, procurorii vor cere arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Concubina suspectului a fost și ea reținută pentru 24 de ore pentru favorizarea infractorului, tăinuire și rele tratamente aplicate minorului.

De asemenea, se pare că și fiul ei, un adolescent de 15 ani, ar fi și el implicat, fiind pus să șteargă urmele crimelor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite