Meteorologii au transmis două noi avertizări de ploi torenţiale şi furtuni puternice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii avertizează că pe parcursul zilei de astăzi se aşteaptă ploi torenţiale, până la ora 18:00, pentru mai bine de jumătate din ţară, iar de la ora 18:00 intră în vigoare un alt un alt Cod galben care vizează sud-estul ţării.

ANM a emis un Cod galben de  instabilitate atmosferică, temporar accentuată în zonele de deal şi de munte, în Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei şi Moldovei şi nord-vestul Munteniei, valabil pe parcursul zilei de astăzi, în intervalul orar 10.00- 18:00.

Meteorologii avertizează că vor fi perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, vijelii şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

ANM 11

Iar începând cu ora 18.00, un alt Cod galben vizează sud-estul ţării. Până mâine dimineaţă, la ora 06.00, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în sudul şi estul Munteniei, cea mai mare parte a Dobrogei şi local în Moldova. Vor fi perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, vijelii şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

ANM 12
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite