Mărmureanu: Un cutremur catastrofal va avea loc în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul onorific al Institutului de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, i-a avertizat din nou pe români, precizând că un cutremur foarte adânc va avea loc în ţara noastră.

Gheorghe Mărmureanu a afirmat, la postul de televiziune B1, că ştia că în Japonia va avea loc un cutremur devastator, însă nu ştia anul în care acesta se va întâmpla. Mai mult, acesta a precizat că japonezii aşteptau un seism în partea de vest, nu în cea de est. „Ce se întâmplă acum în Japonia ştiam de mult, am spus de multe ori. Nu ştiam că va fi de mărimea asta, nu ştiam anul. Ştiam că este o fereastră, 2006-2022, dar nu este terminată povestea în Japonia. Urmează partea de vest, deoarece japonezii s-au temut pe partea vestică, nu pe cea estică", a spus acesta.

Mărmureanu a adăugat că a făcut câteva analize pentru ţara noastră, care va fi lovită de un cutremur foarte mare. „Făcând analize pentru România am găsit că va avea loc un cutremur catastrofal, pentru că urmează un cutremur foarte adânc, spre Chişinău, peste 7 grade", a încheiat specialistul.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite