Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, a fost arestat preventiv într-un dosarul de lipsire de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu FOTO Facebook
Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu FOTO Facebook

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost arestat preventiv într-un dosar în care se fac cercetări pentru lipsire de libertate, loviri, distrugere şi favorizarea infractorului. Decizia aparţine Tribunalului Bucureşti şi este definitivă.

Alături de Mario Iorgulescu au mai fost arestaţi Francisco Gabriel Pascu, Marcel Pascu şi Vasile Pascu. 

Surse judiciare au precizart că cei patru inculpaţi au fost încarceraţi în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Pe 8 septembrie, un complet de judecată de la Judecătoria Sectorului 3 a decis că Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), să fie cercetat sub control judiciar.

Anchetatorii precizează că suspecţii ar fi „exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat, ulterior persoane apropiate ale făptuitorilor încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate”.

Concret, în iunie, persoana vătămată, în timp ce se afla într-o locuinţă din Sectorul 3, ar fi fost lipsită de libertate şi agresată de mai mulţi bărbaţi care şi-au folosit forţa fizică dar şi diverse obiecte contondente şi tăietor înţepătoare.

Ulterior, bărbatul ar fi fost contactat de o rudă de-a agresorilor care ar fi încercat să-l convingă, prin ameninţare, dar şi prin coruperea cu o sumă de bani, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile.

„În intervalul de timp imediat, victima a fost împreună cu cel care a exercitat presiuni asupra sa la un mediator, unde au fost consemnate aspecte ce nu aveau nicio reprezentare în realitate. Ulterior, o altă rudă a agresorilor a ameninţat-o cu acte de violenţă pe persoana vătămată, în timp ce ambii se aflau în trafic, cu scopul de a o intimida să îşi retragă plângerea şi declaraţiile date în faţa organelor de urmărire penală”, se arată în documentele anchetatorilor.

Procurorii au făcut percheziţii în acest caz, fiind ridicate în vederea cercetărilor acte şi înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe şi două pistoale airsoft (nesupuse autorizării ).

Fiul lui Gino Iorgulescu, suspectat într-un dosar de lipsire de libertate

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite