UPDATE Manelistul Florin Salam a fost pus sub control judiciar în dosarul de înșelăciune în care este cercetat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Manelistul Florin Salam a fost pus sub control judiciar în dosarul de înșelăciune în care este cercetat, după ce, inițial, a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni, cu un prejudiciu de 18.000 de euro.

UPDATE  Procurorul a dispus punerea în libertate și plasarea imediată sub control judiciar a lui Florin Salam, reținut pentru că ar fi înșelat mai multe persoane de la care ar fi luat bani pentru participarea sa la unele evenimente, la care însă nu a mai ajuns.

Știrea inițială:

Joi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro. Artistul a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit Digi 24.

"Din cauza neseriozității "artistului" Florin Salam, concertul lui din această seară se anulează. Alex Botea și Nikolas Olandezu vor întreține atmosfera până dimineață. Din respect față de clienții noștri, accesul este liber pentru toată lumea în această seară. Ne cerem scuze pentru această situație", anunță reprezentanții One Club pe pagina de Facebook.   

Florin Salam
Florin Salam

"În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024", transmite Poliţia Capitalei.

În februarie, manelistul s-a confruntat cu probleme similare, după ce un bărbat din Târgovişte a declarat că Florin Salam l-a lăsat baltă în ziua nunţii deşi a fost plătit cu 5.500 de euro pentru a cânta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite