MAI: Proba de evaluare a cunoştinţelor pentru admiterea în şcolile postliceale ale ministerului va avea loc în 23 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această sesiune de admitere s-au scos la concurs 2.668 de locuri. FOTO: Adevărul
În această sesiune de admitere s-au scos la concurs 2.668 de locuri. FOTO: Adevărul

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, că proba de evaluare a cunoştinţelor pentru admiterea în şcolile postliceale ale MAI va fi susţinută în 23 octombrie, nu în 9 octombrie, aşa cum era stabilit iniţial. Totodată, a fost decalată perioada de desfăşurare a examinării medicale a candidaţilor care se încadrează în numărul de locuri scoase la concurs.

„Pentru desfăşurarea examenului de admitere în şcolile postliceale ale MAI în cele mai bune condiţii, proba de evaluare a cunoştinţelor se va susţine în data de 23 octombrie 2021 în loc de 9 octombrie 2021, cum era stabilit iniţial. Proba va fi susţinută la unităţile de selecţie de către candidaţii care au promovat proba de evaluare a performanţei fizice", a transmis MAI.

Totodată, examinarea medicală a candidaţilor care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere va avea loc în perioada 25 octombrie - 14 noiembrie, în​ ordinea descrescătoare a notelor finale. Iniţial, perioada de dedicată examinării medicale era 11-31 octombrie.

Rezultatele finale ale admiterii se vor afişa la sediul unităţilor de învăţământ şi vor fi postate pe site-ul oficial al acestora, până în 18 noiembrie 2021 (data anterioară era 3 noiembrie).

Conform sursei citate, în această sesiune de admitere s-au scos la concurs 2.668 de locuri, astfel: 1.592 pentru agenţi de poliţie, 225 pentru agenţi de poliţie de frontieră, 551 de locuri pentru subofiţeri de jandarmi, 275 pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite