Liderul clanului Duduianu, interlopul Emi Pian, a fost înmormântat. Jandarmii au aplicat amenzi de peste 5.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emi Pian a fost înmormântat duminică în cimitirul Tudor Vladimirescu
Emi Pian a fost înmormântat duminică în cimitirul Tudor Vladimirescu

Jandarmeria a anunţat că au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în timpul funeraliilor interlopului Emi Pian.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi duminică pentru a supraveghea funeraliile lui Emi Pian, scrie Agerpres.

Jandarmeria susţine că a fost prezentă, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, "pentru prevenirea eventualelor incidente".

Jandarmii anunţă că au aplicat cinci amenzi, în valoare de 5.500 de lei, dar sunt desfăşurate în continuare activităţi de identificare şi sancţionare şi a altor persoane care au încălcat prevederile legii.

"Au fost folosite mijloacele de protecţie individuală de către participanţii la eveniment. Persoanele participante au fost dispuse în grupuri, pentru a limita expunerea. Acolo unde au fost constatate încălcări ale legii, Jandarmeria a aplicat măsuri în consecinţă. Astfel, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. În continuare sunt desfăşurate activităţi specifice de identificare şi sancţionare şi a altor persoane care au încălcat prevederile legii", precizează Jandarmeria Capitalei.

Interlopul Emi Pian a fost înmormântat duminică în cimitirul Tudor Vladimirescu, slujba având loc la Biserica Sf. Parascheva - Parohia Bariera Rahovei.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a transmis, duminică, mulţumiri efectivelor care au acţionat în ultimele zile pentru protejarea cetăţenilor din întreaga ţară şi a afirmat că structurile MAI sunt întotdeauna acolo unde este nevoie pentru a proteja cetăţenii. ”În ciuda criticilor din spaţiul public, efectivele MAI au demonstrat că au capacitatea de a gestiona eficient situaţia din teren”, a afirmat Dajbog.

”Poliţia şi Jandarmeria au la îndemână metode specifice pentru a ajunge la un rezultat bun.  Criticile din spaţiul public pot fi constructive dacă sunt realizate cu bună credinţă şi întotdeauna ne-am autosesizat dacă a fost necesar. Ordinea publică a fost păstrată şi nu am avut situaţii de risc pentru oameni, ceea ce demonstrează că poliţiştii şi jandarmii şi-au făcut datoria! Persoanele care nu au respectat reglementările legale au fost sancţionate. Suntem aici pentru a proteja cetăţenii României şi nu vom tolera încălcarea legilor”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al MAI, potrivit News.ro.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite