Laurenţiu Americanu', exclus din clubul de motociclişti din care făcea parte. Bărbatul era şi instructor de conducere defensivă

0
0
Imagine: Adevărul
Imagine: Adevărul

Motociclistul Laurenţiu „Americanu’” Mitici – cel care l-a împins sub roţile unei maşini pe un tânăr care circula pe o trotinetă electrică pe fondul unei şicane în trafic – a fost exclus, joi seară, din Clubul moto Black Tulip Bucharest, din care făcea parte. Informaţiile arată că motociclistul era instructor de conducere defensivă.

Clubul moto Black Tulip Bucharest a votat, joi, excluderea lui Laurenţiu Mitici şi îşi exprimă regretul faţă de cele întâmplate.

Între timp, a apărut informaţia potrivit căreia motociclistul care a provocat moartea unui tânăr pe trotinetă electrică, după ce a aruncat cu casca în el, proiectându-l în faţa unei maşini, era instructor de conducere defensivă în cadrul unei şcoli din Capitală.

Clubul moto: Condamnăm comportamentul agresiv

„În urma informaţiilor şi a imaginilor apărute în presă şi în mediul digital, dorim să declarăm următoarele: Ne delimităm de orice fel de conduită rutieră inadecvată şi condamnăm comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim să fie respectate procedurile organelor abilitate. De aceea, ne dezicem de orice informaţie publicată în afară anchetei oficiale şi dorim să fie respectat anonimatul persoanelor implicate. De asemenea, suntem deschişi comunicării cu organele abilitate, în măsura în care anchetă o va necesita. În urmă evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauză a fost votată astăzi, motivată de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretăm evenimentele întâmplate şi suntem alături de familiile celor implicaţi. Mulţumim!”, este mesajul transmis pe Facebook de clubul moto Black Tulip Bucharest MF.

Americanu’ – arestat preventiv pentru 30 de zile

Reamintim că miercuri seara, la ora 18:30, în timp ce staţiona la culoarea roşie a semaforului din intersecţia Splaiul Unirii cu Calea Vitan Bârseşti, Mitici a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.

 „Pe fondul discuţiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei. Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determind-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, arată anchetatorii

Judecătorii au decis arestarea motociclistului Laurenţiu Tirica Mitici (zis Americanu') pentru 30 de zile, după ce acesta a lovit şi a proiectat pe o maşină un tânăr din Bucureşti care circula pe o trotinetă electrică şi care a murit miercuri seară la spital. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citeşte şi Un tânăr care mergea pe trotinetă în Capitală a murit după o şicanare în trafic. Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor UPDATE

Filmul accidentului în care un tânăr care mergea pe trotinetă a fost omorât de un motociclist cu care s-a şicanat în trafic

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri