Crimă în Argeş. Victima, un bărbat de 70 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook Poliţia Română
Foto Facebook Poliţia Română

Un bărbat de 70 de ani din Argeş a fost găsit mort, luni seara, în curtea casei sale, cu urme de violenţă pe trup. Principalul suspect a fost reţinut.

În seara zilei de 26 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza comunei Vedea, un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale

"Având în vedere că bărbatul prezenta urme de violenţă, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", precizează IPJ Argeş.

Procurorul de caz, împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită.

"În urma investigaţiilor, a fost identificată o persoană bănuită, care se află în custodia poliţiştilor, urmând ca după administrarea probatoriului, procurorul de caz să dispună măsurile legale care se impun", mai precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Prinşi la doi ani şi jumătate după ce, prin violenţă, au lăsat un argeşean fără 2000 de euro, 1000 lei şi 500 de grame de aur

Şantajată şi făcută de râs cu fotografii indecente. Autorul, un bărbat din Piteşti, i-a cerut bani şi sex

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri