Articol publicitar

Invitaţie la teatru şi muzică bună pe terasa Promenada, la Festivalul HAI SUS

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureşti, 21 august 2015: Bucureştenii sunt invitaţi la Festivalul HAI SUS, ce se va desfăşura în perioada 24-30 august, la mall Promenada. Festivalul HAI SUS este un eveniment în cadrul căruia teatrul independent şi muzica bună îşi dau întâlnire în aer liber, pe terasa nivelului superior al centrului comercial din nordul Capitalei. Accesul la evenimente este liber.

După „Festivalul de Teatru” şi „Festivalul Let’s Jazz About It” organizate cu succes în vara lui 2014, mall Promenada va continua seria evenimentelor culturale în aer liber cu acest concept nou, HAI SUS, ce reuneşte trupe de teatru independent şi artişti din zone muzicale diverse.

În cele şapte zile de spectacole, începând cu ora 19:30, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de 12 reprezentaţii artistice:

Muzică

  • Luni:

19:30 - The Rank&Fashion;

  • Miercuri:

19:30 - Cuantune;

  • Vineri:

19:30 - Jazzy Twist Band;

21:00 - Jazzapella;

  • Duminică:

19:30 - Mice on the Run;

21:00 - Alexandra Uşurelu&Muse Quartet;

Teatru

  • Marţi:

19:30 - Coloneul Pasăre;

21:00 - Cabaretul Cuvintelor;

  • Joi:

19:30 - Buzunarul cu pâine;

21:00 - Venus şi Adonis;

  • Sâmbătă:

19:30 - La ginecolog;

21:00 - Bullets over Lipscani.

image

Piesele de teatru de anul acesta sunt proiecte independente, interpretate de tineri actori de la teatrele Godot şi Mignon din Bucureşti. Acestora li se alătură şi una dintre trupele de liceeni ce au participat în cadrul Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria, trupa Brainstorming din Bucureşti, cu spectacolul „Colonelul Pasăre”.

Mixul spectacolelor muzicale include genuri diferite de muzică alternativă: electro swing, acid jazz, electro funk sau soul retro.

”Ediţia de anul trecut a festivalului a adus împreună sute de iubitori de teatru, astfel că anul acesta ne-am propus să le oferim vizitatorilor noştri experienţe noi şi variate de care să se bucure în aer liber. Credem că muzica şi teatrul sunt ocazia perfectă de relaxare după o zi încărcată la birou şi ne bucurăm să oferim publicului momente artistice speciale într-un spaţiu prietenos.” a declarat Sebastian Mahu, Center Manager Promenada.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla pe site-ul promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a staţiei de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viaţa urbană a oraşului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar şi prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte şi de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiţii sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite