INFOTRAFIC Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile naţionale; 9 drumuri judeţene sunt încă închise. Lista celor 49 de trenuri anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia în aproape toată ţara se desfăşoară vineri dimineaţă în condiţii de iarnă, însă carosabilul pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi este în mare parte negru, curat şi nu creează probleme de circulaţie, anunţă Centrul Infotrafic, precizând însă că, în continuare, din cauza condiţiilor meteorologice, mai sunt înregistrate 9 drumuri judeţene cu circulaţia oprită. CFR anunţă că ma sunt 49 de trenuri anulate.

UPDATE  CFR Călători anunţă că vineri, din cauza condiţiilor meteo, sunt anulate 49 de trenuri. Compania susţine însă că trenurile intră treptat în graficele normale de circulaţie. La această oră, traficul este deschis pe toate magistralele, nu sunt trenuri blocate, circulaţia fiind adaptată în continuare la condiţiile de iarnă. Trenurile anulate aici.

Ştirea iniţială

Drumurile cu circulaţia oprită sunt în judeţele Călăraşi, Olt şi Teleorman.

În judeţul Călăraşi sunt închise 2 drumuri - DJ 402 Fundulea – Solacolu, DJ 403 Mănăstirea – Luica; în Olt sunt 3 - DJ 544A Vârtopu – Vădăstriţa, DJ 546E Oporelu – Mieşti, DJ 679 Ghimpeţeni – Văleni; în teleorman sunt 4 drumuri închise - DJ 504 Alexandria – Cernetu, DJ 506 Bragadiru – Bujoru, Scurtu Mare – Talpa Ogrăzile, DJ 612A Roşiorii de Vede – Balta Sărată, Crângeni – Plopii Slăviteşti, DJ 601B Siliştea – Cozmeşti.

Având în vedere că pe parcursul zilei sunt semnalate precipitaţii mixte în majoritatea regiunilor, cu ninsori, ploi şi lapoviţă, care vor forma depunerea de polei, poliţiştii le recomandă şoferilor să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, acordând o atenţie sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă, să nu facă depăşiri riscante, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite