Infotrafic: Pe Valea Prahovei se circulă bară la bară. Pe celelalte drumuri naţionale şi autostrăzi nu sunt probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier este aglomerat, duminică, pe Valea Prahovei, unde se circulă în coloană în zonele Comarnic şi Buşteni, anunţă Centrul Infotrafic, care precizează că pe celelalte drumuri naţionale şi autostrăzi nu sunt probleme.

Potrivit Infotrafic, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către munte, pe Valea Prahovei se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN1 Ploieşti -Braşov, în zona Comarnic (pe sensul de urcare) şi în Buşteni (pe ambele sensuri). Pe unele segmente se circulă în coloană, cu viteză redusă.  

Pecelelalte drumuri naţionale şi autostrăzi se circulă în condiţii normale, nefiind semnalate probleme de fluenţă a traficului.  

Pentru reducerea riscului de producere a unor accidente rutiere, poliţiştii le recomandă şoferilor să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.

EvenimentePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite