Accident rutier tragic în raionul Drochia: Un poliţist a murit, iar alte patru persoane se află în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO politia.md
FOTO politia.md

Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă, 28 aprilie, pe traseul M-5, intersecţie cu drumul secundar spre satul Pelenia, raionul Drochia. O maşină de model Volkswagen Touareg, ce aparţine Serviciului protecţie şi pază de stat, condusă de un bărbat de 28 de ani, s-a ciocnit violent într-un automobil evacuator de model MAN, care staţiona pentru evacuarea altor automobile.

În urma impactului, un pasager, poliţist de 34 de ani a murit pe loc, iar patru persoane, toţi angajaţi ai Serviciului protecţie şi pază de stat, de  28, 30 şi 32 de ani, au fost transportaţi la spitalul  municipal Bălţi în stare gravă. 

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securite a circulaţie rutiere, încălcare care a cauzat din imprudenţă decesul unei persone. 

De asemenea, IGP a iniţiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, aflării poliţitului în acest automobil.

Poliţitul activa la Direcţia generală securitate publică,  angajat în cadrul instituţiei din anul 2010. Pe parcursul activităţii s-a prezentat ca o persoană prietenoasă şi responsabilă în exercitarea misiunilor de serviciu.

Acesta era căsătorit.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite