INFOGRAFIE Filmul accidentului în care a fost implicat Mircea Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul" a reconstituit filmul accidentului în care a fost implicat Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Şahtior Doneţk.

În jurul orei 13.40, Mircea Lucescu rula cu maşina pe Bulevardul Vasile Milea şi se grăbea să ajungă la Universitatea Artifex, unde avea o întâlnire cu prorectorul Constantin Anghelache.

În maşină se mai afla Bogdan Dragomirescu, director la Editura "Nemira", al cărei acţionar majoritar este antrenorul de la Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a încercat să vireze la stânga, peste linia de tramvai, pentru a intra în curtea Politehnicii.

El nu a văzut însă tramvaiul nr. 1, care a acroşat partea stângă-spate a autoturismului de teren. Maşina lui Lucescu a ricoşat pe sensul opus de mers şi s-a oprit într-un stâlp, nu înainte de a mai lovi încă un autoturism care venea din sens opus, condus de o femeie. Bogdan Dragomirescu a reuşit să iasă din autoturismul avariat, rugând trecătorii să sune la 112. În câteva minute, la faţa locului a sosit un echipaj SMURD şi pompierii de la descarcerare. Mircea Lucescu şi însoţitorul său au fost duşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru investigaţii medicale. Şoferinţa a cărei maşină a fost acroşată de autorismul condus de Lucescu nu a fost rănită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite