Incendiu la Judecătoria Cornetu din județul Ilfov. Incendiul a fost lichidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a cuprins noaptea trecută Judecătoria Cornetu din județul Ilfov.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în jurul orei 11:54, au anunțat pompierii.

UPDATE Incendiul a fost localizat în jurul orei 5, în continuare lucrându-se la decopertare şi lichidare.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, situată pe Şoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, judeţul Ilfov. Acţionăm pentru localizarea incendiului atât din exteriorul clădirii, cât şi din interior'', informează luni reprezentanţii ISUBIF, potrivit Agerpres.

Nu sunt victime. Potrivit ultimelor date transmise de ISUBIF, se redimensionează dispozitivul.

„La faţa locului rămân 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD”.

Știrea inițială

Clădirea care găzduiește Centrul Cultural (Casa de Cultură) și Judecătoria Cornetu din localitatea Cornetu, județul Ilfov, se confruntă cu un incendiu care se manifestă la mansardă, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, informează ISU București-Ilfov. Acesta mai arată că la fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Echipele de intervenție acționează simultan atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirii pentru a stinge flăcările. Eforturile pompierilor sunt concentrate în prevenirea extinderii incendiului și protejarea clădirii, a dosarelor și a personalului implicat.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nu au fost raportate victime sau persoane rănite în urma evenimentului.

Circulația în zona afectată a fost restricționată pentru a facilita accesul echipelor de intervenție și a asigura condiții optime de desfășurare a operațiunilor de stins incendiul. Autoritățile recomandă cetățenilor să evite zona și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite