Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după audierile maraton de la DIICOT. Sunt acuzați de trafic de persoane și spălare de bani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți miercuri seara, pentru 24 de ore, după multe ore de audieri la sediul DIICOT. Cei doi sunt acuzați de mai multe fapte, printre care și act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani sau influențarea declarațiilor.

După audieri maraton, Andrew Tate a fost scos în cătușe din sediul DIICOT. El le-a spus jurnaliștilor că acuzațiile care i se aduc sunt „și mai stupide decât data trecută”. 

Fraţii Tate au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Este perioada maximă pentru care DIICOT poate reţine un suspect fără aprobarea unui judecător. Pentru orice măsură preventivă, cum ar fi arestul, controlul judiciar sau arestul la domiciliu, procurorii trebuie să înainteze o propunere către un judecător, care poate fie să o admită, fie să o respingă. Până în acest moment, nicio propunere nu a fost depusă de către procurori”, au transmis presei reprezentanții legali ai celor doi, citați de news.ro.

Patru percheziții au fost făcute miercuri dimineață, în București și județul Ilfov, într-un dosar complex ce include acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălare de bani. 

Frații Tate doi au fost escortați la sediul DIICOT pentru a fi audiați. În același dosar, au fost reținuți și suspecții Alex Stanciu, Alex Donea, precum și presupusele complice ale fraților Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu.

Frați Tate, reținuți FOTO: Arhiva
Frați Tate, reținuți FOTO: Arhiva

„DIICOT a efectuat în această dimineaţă, 21.08.2024, o descindere la reşedinţa fraţilor Tate, în cadrul unei percheziţii legate de un nou dosar. Deşi acuzaţiile din mandatul de percheziţie nu sunt încă pe deplin clarificate, acestea includ suspiciuni de trafic de persoane si spălare de bani. Echipa legală a fraţilor este prezentă pentru a se asigura că toate formalităţile se desfăşoară în mod corect. Informaţii suplimentare vor fi oferite pe parcursul zilei de astăzi”, au transmis reprezentanții fraților Tate.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite