FOTO Klaus Iohannis, în vizită la Curtea Supremă: Am văzut aici oameni care lucrează în condiţii dificile, care lucrează mult şi bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis a fost întâmpinat la Curtea Supremă de Livia Stanciu, şefa instituţiei FOTO Eduard Enea
Klaus Iohannis a fost întâmpinat la Curtea Supremă de Livia Stanciu, şefa instituţiei FOTO Eduard Enea

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, miercuri dimineaţă, sediul Curţii Supreme, răspunzând unei invitaţii înaintate de preşedintele instituţiei. La sfârşitul vizitei, şeful statului a declarat că a văzut cum lucrează angajaţii Înaltei Curţi, precizând că aceştia lucrează în condiţii dificile, însă dacă se doreşte, acestea pot fi remediate.

„Am văzut cum se lucrează aici, am văzut oameni foarte dedicaţi, am văzut oameni care lucrează peste program, care fac o treabă dificilă, dar o fac bine”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la sfârşitul vizitei.

De asemenea, acesta a subliniat că la Înalta Curte „se lucrează mul şi bine”.

Şefa Curţii Supreme, Livia Stanciu, a declarat că aceasta a fost o vizită pentru a-i arăta lui Klaus Iohannis cum se desfăşoară activitatea judiciară şi pentru a purta discuţii privind condiţii mai bune de muncă.

„La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie avem doar patru săli de judecată, câte una pentru fiecare secţie, şi încă una care se împarte pe ore. Preşedintele mi-a spus că şi-a imaginat condiţiile în care se lucrează, însă nu credea că este atât de rău”, a spus Livia Stanciu.

De asemenea, aceasta a adăugat că două secţii ar putea fi mutate la Palatul Parlamentului, după ce una dintre clădirile identificate pentru mutare aveau probleme de ordin juridic.

Şeful statului a ajuns la ora 11.00 la Înalta Curte, unde a fost aşteptat de magistratul Livia Stanciu, preşedinta Curţii Supreme. Aceştia au pornit într-un tur al instituţiei, după care s-au retras în biroul judecătorului.

Vizita şefului statului are loc la invitaţia preşedintei acestei instituţii, Livia Stanciu, potrivit programului oficial al şefului statului, transmis de Administraţia Prezidenţială.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite