FOTO Bilanţ final: 110 persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor la sfinţirea Catedralei Neamului. 10 persoane au fost duse la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

110 persoane au avut nevoie de îngriiri medicale iar 10 dintre acestea au fost transportate la spital. Acesta este bilanţul final al slujbei de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului de duminică, după cum informează Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov s-a organizat pentru acest eveniment cu autospeciale de stingere, ambulante SMURD, autospeciale pentru victime multiple şi un punct de comandă mobil. Potrivit organizatorilor, între 40 şi 50.000 de persoane au participat duminică la slujba de sfinţire a noii catedrale. 

Miile de pelerini care au venit duminică la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului s-au grăbit să intre în curtea lăcaşului de cult devenită neîncăpătoare. Mai mulţi participanţi au încercat să forţeze cordonul jandarmilor, pentru a ajunge mai repede în lăcaşul de cult. Aceştia au forţat gardurile puse de jandarmi, iar în îmbulzeala creată cei mai mulţi dintre ei au căzut şi s-au lovit.

Oamenii au fost nemulţumiţi că au venit de la sute de kilometri depărtare, unii tocmai din Maramureş, şi că li s-a spus să vină între 6 şi 9, dar nu mai este loc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite