Femeia care a intrat cu maşina în poarta din faţa Guvernului, cercetată pentru distrugere şi evaluată psihiatric

0
0

Femeia care a intrat cu maşina în poarta din faţa Guvernului, după ce a trecut printre protestatarii din Piaţa Victoriei este cercetată pentru distrugere şi evaluată psihiatric, în spitalul în care a fost internată în urma incidentului care a avut loc vineri seară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat sâmbătă că în cazul incidentului din Piaţa Victoriei a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere.

"Persoana în cauză a fost internată într- o unitate spitalicească de specialitate, pentru evaluare psihiatrică”, a precizat Diana Sarca.

Femeia, care era singură în maşină, a intrat în poarta din faţa Guvernului, vineri seară, după ce a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflaţi atunci în Piaţa Victoriei, fără să rănească vreo persoană.

Aceasta le-a spus poliţiştilor că nu-şi aminteşte cum a ajuns cu maşina în poarta Guvernului, astfel că, în cadrul anchetei, s-a stabilit să fie supusă unei expertize psihiatrice, în Spitalul "Alexandru Obregia”, unde este în prezent internată, au declarat, pentru News.ro, surse judiciare.

Martori la incident au declarat pentru News.ro că vineri, în jurul orei 20.40, un autoturism de culoare albă, care venea dinspre Şoseaua Kiseleff, cu avariile pornite, a intrat în mijlocul protestatarilor din Piaţa Victoriei. Femeia aflată la volan i-a evitat pe oamenii din Piaţa Victoriei, după care s-a îndreptat spre sediul Executivului, intrând în plin, cu viteză redusă, dar fără să frâneze, în poarta metalică de la intrarea în curtea Palatului Victoria.

Poliţişti de la Secţia 1 au fost vineri seară la faţa locului pentru a face cercetări, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au dus la producerea incidentului. 

Mai multe - Evenimente

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite