Escrocherie în numele E.ON. „Nu dați curs invitațiilor!”, avertizează compania

0
0

Compania E.ON Energie România atrage atenția că mai mulți clienți au primit un mesaj prin care sunt invitați la punctele de lucru ale E.ON pentru depunerea unei cererei pentru a beneficia de schema de sprijin.

Mai mulți clienți E.ON au trimis mesaje false trimise în numele companiei FOTO Arhivă
Mai mulți clienți E.ON au trimis mesaje false trimise în numele companiei FOTO Arhivă

„Aceste mesaje NU sunt expediate de E.ON Energie România, iar dacă primiți mesaje care conțin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastră este să NU dați curs acestor invitații!”, a transmis compania.

Mesaj trimis de escroci, în numele E.ON FOTO E.ON Energie România
Mesaj trimis de escroci, în numele E.ON FOTO E.ON Energie România

E.ON a mai transmis că specialiștii săi în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare.

„În legătură cu schema de sprijin stabilită de către statul român, privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale pentru perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023, găsiți informații corecte și complete pe pagina noastră de internet, prin accesarea link-ului https://www.eon.ro/plafonare-pret, a mai transmis E.ON.  

Totodată, compania face următoarele precizări:

• ca persoane fizice, nu e nevoie să depuneți nicio cerere pentru a beneficia de acest sprijin;

• persoanele juridice, în funcție de domeniul de activitate, pot depune o solicitare online, prin accesarea paginii https://www.eon.ro/clienti-business/cerere-oug119

• dacă este necesar să veniți în magazinele E.ON, asigurați-vă că v-ați programat vizita care se face exclusiv online, folosind serviciul E.ON eBookingaccesând link-ul https://www.eon.ro/programare-online sau la telefon 0265 208 466.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite