Eduard Andreianu, alias CRBL, audiat la Poliţia Voluntari, după ce ar fi provocat un accident rutier în apropierea Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CRBL, implicat duminică seară într-un accident rutier
CRBL, implicat duminică seară într-un accident rutier

Eduard Mihai Andreianu, cunoscut sub numele de CRBL, a fost implicat duminică seară într-un accident rutier pe Centura Capitalei, între localităţile Afumaţi şi Otopeni. Potrivit unor surse judiciare, solistul s-ar face vinovat de producerea accidentului.

Cântăreţul CRBL a fost implicat, duminică seară, într-un accident, la intersecţia Şoselei de Centură a Capitalei cu Şoseaua Ştefăneşti. 

Accidentul s-a produs după ce un autoturism condus de un bărbat şi în care se mai aflau soţia acestuia şi fetiţa lor de opt ani a fost oprit brusc pentru evitarea coliziunii cu un alt autovehicul care i-a trecut razant prin faţă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

Maşina condusă de CRBL, care venea din spatele autoturismului oprit brusc, a intrat în coliziune cu acesta din urmă. Din primele cercetări, reiese că CRBL nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţă.

Fetiţa de opt ani a fost rănită uşor şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Solistul a fost audiat la sediul Poliţiei Voluntari. 

Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii vor deschide un dosar de cercetare penală pe numele artistului pentru vătămare corporală. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite