Două tone de deșeuri neferoase descoperite în urma unei noi razii la Sintești

0
Publicat:

O nouă razie a avut loc la Sintești, marți, acolo unde autoritățile de mediu au descoperit două tone de deșeuri neferoase. Au fost aplicat cinci amenzi în cuantum de 57.000 de lei.

Două tone de deșeuri neferoase descoperite în urma unei noi razii la Sintești Foto news.ro
Două tone de deșeuri neferoase descoperite în urma unei noi razii la Sintești Foto news.ro

Garda de Mediu Ilfov, la solicitarea Inspectoratului de Politie al Judeţului Ilfov, cu sprijinul structurilor din subordinea Poliţiei şi Jandarmeriei Ilfov au desfăşurat, în data de 04.10.2022, noi verificări pe teritoriul localităţii Sinteşti în scopul identificării şi sancţionării unor fapte ce aduc atingere factorilor de mediu şi mediului înconjurător, ca întreg”, a transmis Garda de Mediu, potrivit stirileprotv.

Acțiunea de marți a avut loc cu participarea în sistem integrat a peste 100 de persoane. La fața locului au venit atât comisari din cadrul Gărzii de mediu Ilfov, dar și polițiști din cadrul IPJ Ilfov, lucrători din cadrul IJJ Ilfov, specialişti din cadrul E-Distribuţie Muntenia,  Consiliul Judeţean Ilfov, ISCTR, potrivit datelor din comunicatul transmis de Garda de Mediu. 

Comisarii de mediu au aplicat amenzi în cuantum de 57.000 de lei și au procedat ridicarea a aproximativ 2 tone de deșeuri rezultate din procesarea deșeurilor neferoase. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite