Dosarul "Zambaccian", amânat trei săptămâni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programat să înceapă la ora 9, procesul fostului premier s-a terminat foarte repede, în doar câteva clipe.

Dosarul a fost amânat pentru că nu a putut fi asigurată continuitatea completului de judecată în acest proces. Concret, unul dintre magistraţi nu a putut fi prezent în sala de judecată. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dat un nou termen la data de 20 martie. La termenul de astăzi, acuzarea şi apărarea urmau să-şi susţină pledoariile finale.

"S-a acordat un termen de judecată pe data de 20 martie, la ora 9 dimineaţa. Nu s-au putut pune concluziile pe fond în al treilea dosar al lui lui Năstase întrucât completul de judecată nu s-a putut constitui în modul legal, unul din membrii lui este în spital. Domnul Alexandrii Vasile a lipsit", a spus Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, în 5 mai 2008, trimiterea în judecată a lui Adrian Năstase, pentru luare de mită şi şantaj, a Danei Năstase pentru complicitate la luare de mită şi şantaj, dar şi a Irinei Jianu, fost inspector general de stat la Inspectoratul de Stat în Construcţii, pentru dare de mită şi spălare bani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite