Dosar penal pe numele lui Andrei Hrebenciuc deschis în Lichtenstein

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Hrebenciuc a fost suprins ieri de anunţul instanţei FOTO: Mediafax
Andrei Hrebenciuc a fost suprins ieri de anunţul instanţei FOTO: Mediafax

Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat Viorel Hrebenciuc, este cercetat penal în Lichtenstein, urmând ca el să fie audiat în cadrul unei comisii rogatorii.

Informaţia a fost dată publicităţii, astăzi, în cadrul procesului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care Andrei şi Viorel Hrebenciuc sunt judecaţi în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Autorităţile din Lichtenstein au formulat o cerere de comisie rogatorie, pentru a primi informaţii de la autorităţile din România în legătură cu un dosar penal pe care l-au deschis pe numele lui Andrei Hrebenciuc.Anunţul a fost făcut de preşedintele completului de judecată, judecătoarea Lavinia Lefterache.

Cererea de comisie rogatorie a fost adresată Curţii Supreme, însă această instanţă a decis că nu are competenţa în acest caz, astfel încât solicitarea a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

"Suntem surprinşi de această cerere. Andrei Hrebenciuc nu ştie să fie cercetat în Lichtenstein", a declarat în sala de judecată avocatul lui Andrei Hrebenciuc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite