Doi copii din Dâmboviţa, intoxicaţi cu gaz de sondă în timp ce se plimbau cu bicicleta. Aceştia au fost transportaţi la Bucureşti pentru investigaţii medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi copii din Dâmboviţa, intoxicaţi cu gaze de sondă   FOTO Adevărul
Doi copii din Dâmboviţa, intoxicaţi cu gaze de sondă   FOTO Adevărul

Doi copii- de 12, respectiv 14 ani- din Dâmboviţa au fost găsiţi, sâmbătă după-amiază, în stare de inconştienţă, intoxicaţi cu gaz de sondă. Incidentul a avut loc în timp ce aceştia se plimbau cu bicicletele în apropierea unui parc de sonde. Copiii au fost transportaţi la Bucureşti pentru investigaţii medicale. Totodată, Poliţia a deschis o anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care s-a petrecut incidentul.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, incidentul a avut loc între localităţile Adânca şi Bucşani, lângă un parc de sonde.

„Primele noaste date arată că băiatul de 14 ani se plimba cu bicicleta împreună cu băiatul de 12 ani, şi el tot cu un vehicul pe două roţi, în apropierea platformei petroliere dintre Adânca şi Bucşani, iar la un moment dat celui mai mare i s-a făcut rău. Un paznic de la societatea din zonă a anunţat la 112 că băiatul de14 ani este în stare de inconştientă, căzut la pământ, şi necesită îngrijiri medicale, iar cel de 12 ani se află în stare mai bună. Aceşti copii s-ar fi intoxicat cu gaz metan, este o constatare medicală preliminară“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Adelina Torcica, citat de Mediafax.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa şi un elicopter SMURD.

„Băiatul de 14 ani a fost stabilizat, iar cel de 12 ani este în stare bună, dar cadrele medicale au decis că aceştia să fie transportati la un spital din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare“. a mai spus reprezentantul Poliţiei Dâmboviţa.

Ulterior, băiatul de 14 ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu“ din Bucureşti, iar cel de 12 ani a fost adus cu o ambulanţă, la aceeaşi unitate medicală.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite